Ellie Lindström

A Day in the Life of a Minimalist

Hallottál már az illóolajokról?

És tudod mi a különbség a rengeteg illatos vegyület között, amik árban és minőségben is hatalmas skálán mozognak?

Drogériában, patikában, benzinkúton, virágosnál, úton, útfélen… szinte mindenhol lehet kapni apró üvegekben illatos olajokat, DE fontos tudni, hogy a szintetikus úton előállított, hígított, hamisított, bizonytalan eredetű olajoktól nem várhatsz semmilyen kedvező hatást. Sőt… Na de hagyjuk is őket!

A doTerra esszenciák egészen másfajta minőséget képviselnek az illóolaj piacon, hiszen egy adott növény olaját őshonos helyről szerzi be a cég és szigorú teszteléseknek veti alá.

Ez a cég azzal a céllal jött létre 2008-ban, hogy a világ legjobb minőségű olajait adja az emberek kezébe, mégpedig mindennapi használatra.

A doTerra minőségbiztosítási rendszere (CPTG = Certified Pure Tested Grade) garantálja, hogy ez a cég csakis igazoltan tiszta, terápiás minőségű olajokat forgalmaz, amiket külső laborok is tesztelnek. Bármikor is csavarjuk le egy doTerra-s üvegcse kupakját, a növények valódi és sokoldalú előnyeit élvezhetjük, káros mellékhatások nélkül!

berries-berry-chia-1030973-4.11.49-PM.jpg
268-ted2966-jj-eye.jpg
p-238-pom-1203_0.jpg

Mik is tehát azok az illóolajok, esszenciák?

Érezted már valaha a levendulavirág illatát vagy dörzsölted már meg valaha a bazsalikom levelét?

Ha igen, akkor már testközelből megtapasztalhattad az illóolajok mivoltát.

Az illóolajok ugyanis olyan illékony (gyorsan elillanó), ugyanakkor olajos konzisztenciájú, illatos anyagok, amiket a növények annak érdekében termelnek és tárolnak, hogy kommunikáljanak a környezetükkel. Vagyis a növény immunendszereként fogható fel ez az anyag.

Ezekre az olajokra tehát mint egy adott növény lényegére, esszenciájára gondolhatunk, amit leválasztanak adott növény fizikai testéről és üvegbe zárnak.

Ezek az anyagok a növények szárában, virágában, magjában, gyökerében és egyéb növényi részekben találhatók és különböző eljárásokkal nyerik ki őket.

Az illóolajok védettséget nyújtanak a természet kihívásaival szemben, és az emberiség évszázadok óta használja őket nemcsak az ételek ízesítésére, de szépségápolási célokra, sőt az egészségügyi gyakorlatban is.

Miért nem mindegy, hogy mit és honnan vásárolsz?

Most már tudod, hogy a doTerra esszenciákban miért bízhatsz meg maximálisan, de vajon honnan érdemes vásárolnod?

Vannak webshopok, ahol csak a címke doTerra-s, de az olajat nem ez a cég töltötte bele… Ne kockáztass!

Ismeretlen webáruházból válogatva, igen drágán jutsz hozzá az olajokhoz, elesel egy csomó kedvezménytől, ajándéktól és még az olajhasználathoz sem kapsz személyre szabott segítséget!

Ne érjen csalódás!

Képzett és tapasztalt wellness tanácsadóként örömmel segítek Neked, hogy a számodra hasznos infókhoz hozzájuss, ne maradj le a kedvezményekről és mielőbb rutinos olajhasználó legyél!

Szkeptikus vagy?

Hajajj, én is… sőt…

Történész múltamból adódóan erős kritikával kezelem a hozzám eljutó információkat és több helyen utánaolvasok dolgoknak.

Nézz utána, Te is, hogy mi van a kezedben!

Ha doTerra esszencia kerül a kezedbe, az üvegcse alján találsz két számsort: az egyik a minőségmegőrzés idejét jelöli, a másik számsor pedig egy jegyzőkönyv száma, amit az olaj lepárlásakor/préselésekor rögzítettek.

Ha ezt a számsort beírod a www.sourcetoyou.com oldalra, akkor megkapod, hogy a kezedben tartott üvegcsében melyik hatóanyagból mennyi található (gázkromatográfiás térkép).

HASONLÓ SINCS a piacon!

Vagyis a doTerra esszenciák minősége átlátható és bárki által ellenőrizhető!

Sosem volt a kezedben esszencia? Kipróbálnád?

Hallottál már a doTerra olajokról, és folyton szembejön valami infó, ajánlás, tapasztalat, DE nem volt még alkalmad kipróbálni őket?

Itt az ideje, hogy végre a saját bőrödön tapasztald meg az esszenciák erejét, erre pedig többféle lehetőséged is van.

  1. Mintát kérsz és elküldöm neked postai úton
  2. Személyesen találkozunk és mintát adok
Ha mintát kérsz, írd a tárgymezőbe: Mintát kérek!

Mi fog történni ezután?

48 órán belül felkereslek (figyeld a telefonod/email fiókod! 😉), hogy megtudjam, mely esszenciákat próbálnád ki szívesen és elküldöm neked azokat postai úton vagy ha a közelben élsz, átadom személyesen! (Neked ez nem kerül semmibe!)

 

A minta mellé BÓNUSZként kapsz egy 20 perces konzultációt is, így miután kézhez kaptad a mintaolajokat, lesz lehetőséged személyesen beszélni velem arról, hogyan érdemes kipróbálnod őket és feltedd az időközben felmerülő kérdéseidet.

 Az illóolajok használatának mikéntjéről az alábbi linken is olvashatsz, de ha a csapatom tagja leszel, kapsz egy rövid, praktikus segédletet ahhoz, hogy az olajozáshoz szükséges alapvető infókat egy helyen megtaláld!