Tudod, mi a te szuper- képességed?

elárulom:

MINDENT MEG TUDSZ OLDANI!

Szinte mindent!

Most biztos felkapod a fejed…

Hogyaaaan?

Mindent?

Én? (mármint TE!) Persze… 

Na figyelj csak, elmondom mire gondolok!

Tapasztaltad már valaha, hogy ha Neked, (anyának) rossz kedved volt, akkor az az egész családra kihatott?

Tudod, ilyenkor van az, amikor nyomasztó a hangulat, nyűgösebb a kicsi, dacosabb a kamasz, és úgy tűnik, apa sem a legjobb arcát mutatja…

Van egy jó hírem, ennek a fordítottja is igaz: ha te vidám és magabiztos vagy, akkor a család többi tagja számára is kerek a világ! Jól hangzik, ugye?

De vajon hogyan lehetséges önfeledt és örömteli életet élni manapság, amikor anyaként többféle szerepben kell helytállnod nap mint nap?

Anyaként, feleségként, munkavállalóként számtalan feladatod van, bőven ér stressz az átlagos mindennapok során, nem beszélve a kisebb-nagyobb kihívásokról.

Mégis azt mondom: van megoldás és neked anyaként van egy szuperképességed! MINDENT MEG TUDSZ OLDANI!

Mit kell tenned mindezért?

Csak felelősséget kell vállalnod magadért és a családodért! Állj bele az erődbe, élj tudatosan és szelektáld ki a rossz szokásaidat!

Belegondoltál már valaha, hogy a mindennapi szokásaid határozzák meg azt, hogyan érzed magad a bőrödben?

Tudod, arra gondolok, hogy minden nap eszel valamit, alszol valahogy, talán mozogsz is egy keveset, ér némi stressz és egy rakás méreganyag vesz körül, ami nem feltétlenül hat pozitívan a szervezetedre.
Vagyis számtalan körülmény van hatással a fizikai és mentális állóképességedre, érzelmi állapotodra, ami aztán befolyásolja azt is, hogy a körülötted élők hogyan érzik magukat.

Anyaként számtalan kihíváson mentem keresztül és bevallom, amikor még csak egy gyermekem volt és egy komolyabb helyzetet kellett megoldanom, beleszédültem a felelősségbe, hogy ennek a parányi emberkének az élete és egészsége rajtam múlik.

Ma már, 3 gyermekes anyaként sok-sok tapasztalattal a hátam mögött egészen más tudással bírok. A felelősség továbbra is az enyém, de a tudásom sokkal nagyobb és hatékony eszközök vannak a kezemben, amikre bármikor számíthatok!
A doTerra wellness tanácsadójaként és anyaként is biztonságban érzem magam, és ez a biztonság számodra is elérhető!

Csak rajtad múlik, hogy meghozod-e azt a döntést, hogy amit nagyanyáink tudtak, az végre neked is, újra természetes legyen!

Vedd kezedbve a sorsod, legyél cselekvőképes, gondoskodj tudatosan magadról és szeretteidről, így számotokra is örömteli és kerek lesz a világ!

Nekem gyökeresen megváltozott az életem, mióta megismerkedtem a terápiás tisztaságú illóolajokkal. Ha érdekelnek a további részletek, sok hasznos tudnivalót találsz a honlapomon, böngéssz bátran, vagy ha időt szeretnél spórolni, itt tudsz elérni.